receptų tinklalapis

Cukinijų ir baltųjų pupelių maltinukai

AuthorSaukstasLT
Rating
Share
 1 skardinė konservuotų baltųjų pupelių
 23 skiltelės česnako
 50 g avižinių dribsnių
 1 nedidelė sutarkuota cukinija
 1 tsp Provanso žolelių
 ½ tsp druskos
 ½ citrinos sulčių
1

Virtuvinio kombaino pagalba sutrinkite nusausintas pupeles, česnaką ir avižinius dribsnius. Gautą masę sumaišykite su cukinija ir prieskoniais ir gerai išmaišykite.

2

Formuokite nidedelius rutuliukus ir išdėliokite juos skardoje. Kepkite 180 laipsnių temperatūroje apie 25-30 min.

3

Tuo tarpu pasigaminkite pomidorų padažą. Pakepinkite skiltelę česnako alyvuogių aliejuje, supilkite konservuotus smulkintus pomidorus, baziliko ar petražolės ir nepamirštkite druskos bei pipirų. Bei išsivirkite mėgstamų makaronų.

Category

Ingredients

 1 skardinė konservuotų baltųjų pupelių
 23 skiltelės česnako
 50 g avižinių dribsnių
 1 nedidelė sutarkuota cukinija
 1 tsp Provanso žolelių
 ½ tsp druskos
 ½ citrinos sulčių

Directions

1

Virtuvinio kombaino pagalba sutrinkite nusausintas pupeles, česnaką ir avižinius dribsnius. Gautą masę sumaišykite su cukinija ir prieskoniais ir gerai išmaišykite.

2

Formuokite nidedelius rutuliukus ir išdėliokite juos skardoje. Kepkite 180 laipsnių temperatūroje apie 25-30 min.

3

Tuo tarpu pasigaminkite pomidorų padažą. Pakepinkite skiltelę česnako alyvuogių aliejuje, supilkite konservuotus smulkintus pomidorus, baziliko ar petražolės ir nepamirštkite druskos bei pipirų. Bei išsivirkite mėgstamų makaronų.

Cukinijų ir baltųjų pupelių maltinukai


Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.