Dorada su orkaitėje keptais česnakais ir rozmarinu.
Greitai paruošiamas receptas

Pirmiausia įkaitiname orkaitę iki 220 laipsnių ir pasiruošiame česnakų skilteles. Folijoje sudedame česnakus, jų nulupti nereikia, tik lengvai spustelėti, pašlakstome alyvuogių aliejaus, pabarstome druska ir kepame geras 10 min.
Tuo tarpu pasiruošiame doradų filė. Ant kepimo popieriaus dedame žuvies filė, pašlakstome aliejumi, druska ir įmetame kelias šakeles rozmarino, pilame baltą vyną (nebūtina).
Sudedame iškeptus česnakus (nuimame odelę).
Uždarome žuvį kepimo popieriuje, užsukdami kampus. Kepame 220 laipsnių orkaitėje 10 minučių.
Patiekti galite su ryžiais arba daržovėmis.
Ingredients
Directions
Pirmiausia įkaitiname orkaitę iki 220 laipsnių ir pasiruošiame česnakų skilteles. Folijoje sudedame česnakus, jų nulupti nereikia, tik lengvai spustelėti, pašlakstome alyvuogių aliejaus, pabarstome druska ir kepame geras 10 min.
Tuo tarpu pasiruošiame doradų filė. Ant kepimo popieriaus dedame žuvies filė, pašlakstome aliejumi, druska ir įmetame kelias šakeles rozmarino, pilame baltą vyną (nebūtina).
Sudedame iškeptus česnakus (nuimame odelę).
Uždarome žuvį kepimo popieriuje, užsukdami kampus. Kepame 220 laipsnių orkaitėje 10 minučių.
Patiekti galite su ryžiais arba daržovėmis.