receptų tinklalapis

Dorada su keptais česnakais ir rozmarinu

AuthorSaukstasLT
Rating

Dorada su orkaitėje keptais česnakais ir rozmarinu.
Greitai paruošiamas receptas

Share
Yields1 Serving
 2 doradų filė
 10 neluptų skiltelių česnako
 kelios šakelės rozmarino
 alyvuogių aliejus
 druska
 100 ml balto sauso vynonebūtina
1

Pirmiausia įkaitiname orkaitę iki 220 laipsnių ir pasiruošiame česnakų skilteles. Folijoje sudedame česnakus, jų nulupti nereikia, tik lengvai spustelėti, pašlakstome alyvuogių aliejaus, pabarstome druska ir kepame geras 10 min.

2

Tuo tarpu pasiruošiame doradų filė. Ant kepimo popieriaus dedame žuvies filė, pašlakstome aliejumi, druska ir įmetame kelias šakeles rozmarino, pilame baltą vyną (nebūtina).
Sudedame iškeptus česnakus (nuimame odelę).

3

Uždarome žuvį kepimo popieriuje, užsukdami kampus. Kepame 220 laipsnių orkaitėje 10 minučių.
Patiekti galite su ryžiais arba daržovėmis.

Ingredients

 2 doradų filė
 10 neluptų skiltelių česnako
 kelios šakelės rozmarino
 alyvuogių aliejus
 druska
 100 ml balto sauso vynonebūtina

Directions

1

Pirmiausia įkaitiname orkaitę iki 220 laipsnių ir pasiruošiame česnakų skilteles. Folijoje sudedame česnakus, jų nulupti nereikia, tik lengvai spustelėti, pašlakstome alyvuogių aliejaus, pabarstome druska ir kepame geras 10 min.

2

Tuo tarpu pasiruošiame doradų filė. Ant kepimo popieriaus dedame žuvies filė, pašlakstome aliejumi, druska ir įmetame kelias šakeles rozmarino, pilame baltą vyną (nebūtina).
Sudedame iškeptus česnakus (nuimame odelę).

3

Uždarome žuvį kepimo popieriuje, užsukdami kampus. Kepame 220 laipsnių orkaitėje 10 minučių.
Patiekti galite su ryžiais arba daržovėmis.

Dorada su keptais česnakais ir rozmarinu


Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.