receptų tinklalapis

Kepinti migdolai su meduolių prieskoniais

Authormegaujames
Rating
Share
 300 g migdolų
 3 tbsp medaus
 3 tsp cinamono miltelių
 3 tsp malto imbiero
 1 tsp druskos
 1 tbsp druskos
 0,50 tsp malto muskato
1

Medų pakaitiname ant viryklės ar mikrobangų krosnelėje, kol suskystės.

2

Į tirpintą medų įmaišome cukrų, druską ir kitus prieskonius.

3

Riešutus apipilame medaus mase ir gerai išmaišome, kad tolygiai pasidengtų.

4

Riešutus paskleidžiame kepimo popieriumi išklotoje skardoje.

5

Kepame 180 laipsnių orkaitėje 8-10 min, tuomet permaišome ir kepame dar 8-10 min.

Ingredients

 300 g migdolų
 3 tbsp medaus
 3 tsp cinamono miltelių
 3 tsp malto imbiero
 1 tsp druskos
 1 tbsp druskos
 0,50 tsp malto muskato

Directions

1

Medų pakaitiname ant viryklės ar mikrobangų krosnelėje, kol suskystės.

2

Į tirpintą medų įmaišome cukrų, druską ir kitus prieskonius.

3

Riešutus apipilame medaus mase ir gerai išmaišome, kad tolygiai pasidengtų.

4

Riešutus paskleidžiame kepimo popieriumi išklotoje skardoje.

5

Kepame 180 laipsnių orkaitėje 8-10 min, tuomet permaišome ir kepame dar 8-10 min.

Kepinti migdolai su meduolių prieskoniais


Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.