receptų tinklalapis

Lietiniai blynai

AuthorSaukstasLT
Rating
Share
 250 g miltų
 500 ml pieno
 2 kiaušiniai
 keli šaukštai vandens
 1 tbsp aliejaus
 žiupsnelis druskos
1

Supilame miltus ir viduryje padarome griovelį, kuriame įmušame kiaušinius.

2

Pradedame maišyti ir pilame pieną vienu kartu.

3

Įberiame druskos, supilame aliejų.

4

Leidžiame pailsėti bent valandą šaldytuve.

5

Prieš kepant įvertiname tešlą, maišant neturi jaustis „sunkumo“, jei jis jaučiasi įpilame truputį vandens. Pamaišome ir vėl tikriname ar tešla primena grietinėlės konsistenciją.

6

Kepame keptuvėje ir valgome su mėgstamais pagardais.

Category

Ingredients

 250 g miltų
 500 ml pieno
 2 kiaušiniai
 keli šaukštai vandens
 1 tbsp aliejaus
 žiupsnelis druskos

Directions

1

Supilame miltus ir viduryje padarome griovelį, kuriame įmušame kiaušinius.

2

Pradedame maišyti ir pilame pieną vienu kartu.

3

Įberiame druskos, supilame aliejų.

4

Leidžiame pailsėti bent valandą šaldytuve.

5

Prieš kepant įvertiname tešlą, maišant neturi jaustis „sunkumo“, jei jis jaučiasi įpilame truputį vandens. Pamaišome ir vėl tikriname ar tešla primena grietinėlės konsistenciją.

6

Kepame keptuvėje ir valgome su mėgstamais pagardais.

Lietiniai blynai


Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.