receptų tinklalapis

Obuolių trupiniuotis (crumble)

AuthorIndre Reipone
Rating

Greitai ir lengvai iškepamas obuolių pyragas

Share
 6 obuoliai
 1 tsp cinamono
 1 pakelis vanilinio cukraus (arba lašelis vanilės ir šaukštelis cukraus)
 ½ citrinos sulčių
 150 g miltų
 100 g cukraus
 125 g kambario temperatūros sviesto
1

Pirmiausia išsiimkite sviestą, kad atšiltų. 

2

Supjaustome obuolius kubeliais, dedame į kepimo indą.

3

Pabarstome cinamonu, vanile ir apšlakstome citrinos sultimis. Aš viską dar kartą sumaišau su šaukštu, kad gerai pasiskirstytų.

4

Rankomis (arba virtuviniu robotu) sumaišome miltus, cukrų ir sviestą, kad gautųsi tokia smėlinė biri tešla.

5

Paskirstome tešlą ant obuolių ir kepame 210 laipsnių orkaitėje apie 30-35 min.

Labai skanu su šaukštu vanilinių ledų, bet tikrai nebūtina.

Category

Ingredients

 6 obuoliai
 1 tsp cinamono
 1 pakelis vanilinio cukraus (arba lašelis vanilės ir šaukštelis cukraus)
 ½ citrinos sulčių
 150 g miltų
 100 g cukraus
 125 g kambario temperatūros sviesto

Directions

1

Pirmiausia išsiimkite sviestą, kad atšiltų. 

2

Supjaustome obuolius kubeliais, dedame į kepimo indą.

3

Pabarstome cinamonu, vanile ir apšlakstome citrinos sultimis. Aš viską dar kartą sumaišau su šaukštu, kad gerai pasiskirstytų.

4

Rankomis (arba virtuviniu robotu) sumaišome miltus, cukrų ir sviestą, kad gautųsi tokia smėlinė biri tešla.

5

Paskirstome tešlą ant obuolių ir kepame 210 laipsnių orkaitėje apie 30-35 min.

Labai skanu su šaukštu vanilinių ledų, bet tikrai nebūtina.

Obuolių trupiniuotis (crumble)


1 thought on “Obuolių trupiniuotis (crumble)”

  • Nuostabus trupiniuotis, su galimybe improvizuoti ! Jis jau tapo mūsų šeimos favoritu! ❤️ Kai norisi čia ir dabar , o iki parduotuvės važiuoti truks ilgiau negu išsikepti šį pyragą 👍 P.s skonis tobulas!

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.