Greitai ir lengvai iškepamas obuolių pyragas

Pirmiausia išsiimkite sviestą, kad atšiltų.
Supjaustome obuolius kubeliais, dedame į kepimo indą.
Pabarstome cinamonu, vanile ir apšlakstome citrinos sultimis. Aš viską dar kartą sumaišau su šaukštu, kad gerai pasiskirstytų.
Rankomis (arba virtuviniu robotu) sumaišome miltus, cukrų ir sviestą, kad gautųsi tokia smėlinė biri tešla.
Paskirstome tešlą ant obuolių ir kepame 210 laipsnių orkaitėje apie 30-35 min.
Labai skanu su šaukštu vanilinių ledų, bet tikrai nebūtina.
Ingredients
Directions
Pirmiausia išsiimkite sviestą, kad atšiltų.
Supjaustome obuolius kubeliais, dedame į kepimo indą.
Pabarstome cinamonu, vanile ir apšlakstome citrinos sultimis. Aš viską dar kartą sumaišau su šaukštu, kad gerai pasiskirstytų.
Rankomis (arba virtuviniu robotu) sumaišome miltus, cukrų ir sviestą, kad gautųsi tokia smėlinė biri tešla.
Paskirstome tešlą ant obuolių ir kepame 210 laipsnių orkaitėje apie 30-35 min.
Labai skanu su šaukštu vanilinių ledų, bet tikrai nebūtina.
Nuostabus trupiniuotis, su galimybe improvizuoti ! Jis jau tapo mūsų šeimos favoritu! ❤️ Kai norisi čia ir dabar , o iki parduotuvės važiuoti truks ilgiau negu išsikepti šį pyragą 👍 P.s skonis tobulas!