
Nupjauname pomidorų viršūnėles ir išskaptuojame vidų. Pomidoro mėsą galite sublenderiuoti arba smulkiai supjaustyti ir panaudoti gaminant faršą. Pomidorų vidų padruskiname ir apvertę leidžiame „nusivarvėti“ sultims.
Keptuvėje apkepiname svogūną su alyvuogių aliejumi, česnaką, dedame maltą mėsą, kai mėsa apkepa sudedame atidėtą pomidorų „mėsą“, bei prieskonius. Leidžiame viskam išsitroškinti.
Tada paruoštą mėsos troškinį dedame į pomidorų vidų ir uždedame kepurėles.
Tais laikais, kai dar valgėme pieno produktus ir nesukome dėl jų galvos, ant kiekvieno pomidoro uždėdavau po gabalėlį sviesto. Tai jeigu jums galima, būtinai uždėkite, o jei ne, tai užpilkite truputį alyvuogių aliejaus.
Kepti orkaitėje 180°C 20-25 min.
Ingredients
Directions
Nupjauname pomidorų viršūnėles ir išskaptuojame vidų. Pomidoro mėsą galite sublenderiuoti arba smulkiai supjaustyti ir panaudoti gaminant faršą. Pomidorų vidų padruskiname ir apvertę leidžiame „nusivarvėti“ sultims.
Keptuvėje apkepiname svogūną su alyvuogių aliejumi, česnaką, dedame maltą mėsą, kai mėsa apkepa sudedame atidėtą pomidorų „mėsą“, bei prieskonius. Leidžiame viskam išsitroškinti.
Tada paruoštą mėsos troškinį dedame į pomidorų vidų ir uždedame kepurėles.
Tais laikais, kai dar valgėme pieno produktus ir nesukome dėl jų galvos, ant kiekvieno pomidoro uždėdavau po gabalėlį sviesto. Tai jeigu jums galima, būtinai uždėkite, o jei ne, tai užpilkite truputį alyvuogių aliejaus.
Kepti orkaitėje 180°C 20-25 min.