receptų tinklalapis

Pomidorai įdaryti jautienos faršu

AuthorSaukstasLT
Rating
Share
 4 dideli pomidorai
 300 g jautienos ir kiaulienos faršo
 1 svogūnas
 1 skiltelė česnako
 Druska, pipirai, čiobrelis
1

Nupjauname pomidorų viršūnėles ir išskaptuojame vidų. Pomidoro mėsą galite sublenderiuoti arba smulkiai supjaustyti ir panaudoti gaminant faršą. Pomidorų vidų padruskiname ir apvertę leidžiame „nusivarvėti“ sultims.

2

Keptuvėje apkepiname svogūną su alyvuogių aliejumi, česnaką, dedame maltą mėsą, kai mėsa apkepa sudedame atidėtą pomidorų „mėsą“, bei prieskonius. Leidžiame viskam išsitroškinti.

3

Tada paruoštą mėsos troškinį dedame į pomidorų vidų ir uždedame kepurėles.

4

Tais laikais, kai dar valgėme pieno produktus ir nesukome dėl jų galvos, ant kiekvieno pomidoro uždėdavau po gabalėlį sviesto. Tai jeigu jums galima, būtinai uždėkite, o jei ne, tai užpilkite truputį alyvuogių aliejaus.

5

Kepti orkaitėje 180°C 20-25 min.

Category

Ingredients

 4 dideli pomidorai
 300 g jautienos ir kiaulienos faršo
 1 svogūnas
 1 skiltelė česnako
 Druska, pipirai, čiobrelis

Directions

1

Nupjauname pomidorų viršūnėles ir išskaptuojame vidų. Pomidoro mėsą galite sublenderiuoti arba smulkiai supjaustyti ir panaudoti gaminant faršą. Pomidorų vidų padruskiname ir apvertę leidžiame „nusivarvėti“ sultims.

2

Keptuvėje apkepiname svogūną su alyvuogių aliejumi, česnaką, dedame maltą mėsą, kai mėsa apkepa sudedame atidėtą pomidorų „mėsą“, bei prieskonius. Leidžiame viskam išsitroškinti.

3

Tada paruoštą mėsos troškinį dedame į pomidorų vidų ir uždedame kepurėles.

4

Tais laikais, kai dar valgėme pieno produktus ir nesukome dėl jų galvos, ant kiekvieno pomidoro uždėdavau po gabalėlį sviesto. Tai jeigu jums galima, būtinai uždėkite, o jei ne, tai užpilkite truputį alyvuogių aliejaus.

5

Kepti orkaitėje 180°C 20-25 min.

Pomidorai įdaryti jautienos faršu


Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.