receptų tinklalapis

Raviolis su artišokais

AuthorIndre Reipone
Rating
Share
 400 g miltų 00, skirtų pastai ir picoms
 2 kiaušiniai
 10 g druskos
 50 ml vandens (pilti po truputį, gali ir neprireikti visko, gali reikėti truputį daugiau)
 300 g marinuotų artišokų
 6 nedidelės bulvės
 10 šalavijo lapelių
 2 skiltelės česnako
 30 g sviesto
 druska, pipirai
 keletas lašelių citrinos sulčių
 50 g parmezano
1

Pirmiausia pasigaminame ravioli pastą. Suminkome miltus su kiaušiniais ir druska, po truputį pilame vandenį, kol tešla gerai sukibs. Leidžiame pailsėti bent 1 val.

2

Ruošiame įdarą.

Svieste apkepiname česnako skilteles, šalaviją.

3

Dedame aritšokus ir kubeliais pjaustytas bulves, pakepiname ir užpilame vandeniu, kad vos vos apsemtų ir bulvės "išvirtų". Troškinimas truks maždaug 25 min. Nepamirštame druskos, pipirų ir citrinos sulčių.

4

Kai įdaras išsitroškina, sutriname jį virtuvinio kombaino pagalba.

5

Raviolių pastą išminkome ir perleidžiame per pastos mašinėlę. Galite naudoti koldūnų formą ar puodelio pagalba išpjaustyt apskritimus.

6

Dedame po šaukštelį įdaro ir uždarome likusia tešla. Aš kraštelius užtvirtinau šakute.

7

Apverdame iki 2 min verdančiame vandenyje su druska ir dedame tiesiai į keptuvę su sviestu ir šalavijais. Lengvai pakepiname. Prieš pateikiant pabarstykite parmezano sūriu.

Category

Ingredients

 400 g miltų 00, skirtų pastai ir picoms
 2 kiaušiniai
 10 g druskos
 50 ml vandens (pilti po truputį, gali ir neprireikti visko, gali reikėti truputį daugiau)
 300 g marinuotų artišokų
 6 nedidelės bulvės
 10 šalavijo lapelių
 2 skiltelės česnako
 30 g sviesto
 druska, pipirai
 keletas lašelių citrinos sulčių
 50 g parmezano

Directions

1

Pirmiausia pasigaminame ravioli pastą. Suminkome miltus su kiaušiniais ir druska, po truputį pilame vandenį, kol tešla gerai sukibs. Leidžiame pailsėti bent 1 val.

2

Ruošiame įdarą.

Svieste apkepiname česnako skilteles, šalaviją.

3

Dedame aritšokus ir kubeliais pjaustytas bulves, pakepiname ir užpilame vandeniu, kad vos vos apsemtų ir bulvės "išvirtų". Troškinimas truks maždaug 25 min. Nepamirštame druskos, pipirų ir citrinos sulčių.

4

Kai įdaras išsitroškina, sutriname jį virtuvinio kombaino pagalba.

5

Raviolių pastą išminkome ir perleidžiame per pastos mašinėlę. Galite naudoti koldūnų formą ar puodelio pagalba išpjaustyt apskritimus.

6

Dedame po šaukštelį įdaro ir uždarome likusia tešla. Aš kraštelius užtvirtinau šakute.

7

Apverdame iki 2 min verdančiame vandenyje su druska ir dedame tiesiai į keptuvę su sviestu ir šalavijais. Lengvai pakepiname. Prieš pateikiant pabarstykite parmezano sūriu.

Raviolis su artišokais


Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.