
Pirmiausia pasigaminame ravioli pastą. Suminkome miltus su kiaušiniais ir druska, po truputį pilame vandenį, kol tešla gerai sukibs. Leidžiame pailsėti bent 1 val.
Ruošiame įdarą.
Svieste apkepiname česnako skilteles, šalaviją.
Dedame aritšokus ir kubeliais pjaustytas bulves, pakepiname ir užpilame vandeniu, kad vos vos apsemtų ir bulvės "išvirtų". Troškinimas truks maždaug 25 min. Nepamirštame druskos, pipirų ir citrinos sulčių.
Kai įdaras išsitroškina, sutriname jį virtuvinio kombaino pagalba.
Raviolių pastą išminkome ir perleidžiame per pastos mašinėlę. Galite naudoti koldūnų formą ar puodelio pagalba išpjaustyt apskritimus.
Dedame po šaukštelį įdaro ir uždarome likusia tešla. Aš kraštelius užtvirtinau šakute.
Apverdame iki 2 min verdančiame vandenyje su druska ir dedame tiesiai į keptuvę su sviestu ir šalavijais. Lengvai pakepiname. Prieš pateikiant pabarstykite parmezano sūriu.
Ingredients
Directions
Pirmiausia pasigaminame ravioli pastą. Suminkome miltus su kiaušiniais ir druska, po truputį pilame vandenį, kol tešla gerai sukibs. Leidžiame pailsėti bent 1 val.
Ruošiame įdarą.
Svieste apkepiname česnako skilteles, šalaviją.
Dedame aritšokus ir kubeliais pjaustytas bulves, pakepiname ir užpilame vandeniu, kad vos vos apsemtų ir bulvės "išvirtų". Troškinimas truks maždaug 25 min. Nepamirštame druskos, pipirų ir citrinos sulčių.
Kai įdaras išsitroškina, sutriname jį virtuvinio kombaino pagalba.
Raviolių pastą išminkome ir perleidžiame per pastos mašinėlę. Galite naudoti koldūnų formą ar puodelio pagalba išpjaustyt apskritimus.
Dedame po šaukštelį įdaro ir uždarome likusia tešla. Aš kraštelius užtvirtinau šakute.
Apverdame iki 2 min verdančiame vandenyje su druska ir dedame tiesiai į keptuvę su sviestu ir šalavijais. Lengvai pakepiname. Prieš pateikiant pabarstykite parmezano sūriu.