receptų tinklalapis

Salotos su kepta vištienos krūtinėle

Skanios nekoloringos salotos

Share
 Iceberg salotos, šviežias agurkas, pomidoriukai, feta sūris, geltonasis svogūnas, salotų prieskoniaiČesnakinis padažas neriebus
 Vištienos krūtinėlė, druskas, česnako granulės, vištienos prieskoniai, Aliejus (marinavimui naudojau tą aliejų kur būna saulėje džiovinti pomidorai, labai tinka! Aliejus kepimui , malti džiūvėsėliai
1

Salotas, agurkus, pomidorą nuplauti. Salotas suplėšyti norimo dydžio gabalėliais, agurką ir pomidorą supjaustyti norima forma ir dydžiu. Feta sūrį supjaustyti mažais kubeliais. Svogūną pjaustyti plonais griežinėliais. Viską dėti kaip jums patinka.

Vištienos filė paruošimas: Nuplauti ir nusausinti, supjaustyti mažais šiaudeliais. Iš prieskoniuoti. Naudoti: Česnakų granulės, vištienos prieskoniai universalūs prieskoniai
Aliejus (marinavimui naudojau tą aliejų kur būna saulėje džiovinti pomidorai, labai tinka!)

Vištieną apvolioti džiūvėsėliuose ir sudėti į įkaitintą didelį kiekį aliejaus, kad paskęstų, kepti kol gražiai apskrūs.

Viską sudėti ant salotų ir apšlakstyti česnakiniu padažu.

Skanaus!

Ingredients

 Iceberg salotos, šviežias agurkas, pomidoriukai, feta sūris, geltonasis svogūnas, salotų prieskoniaiČesnakinis padažas neriebus
 Vištienos krūtinėlė, druskas, česnako granulės, vištienos prieskoniai, Aliejus (marinavimui naudojau tą aliejų kur būna saulėje džiovinti pomidorai, labai tinka! Aliejus kepimui , malti džiūvėsėliai

Directions

1

Salotas, agurkus, pomidorą nuplauti. Salotas suplėšyti norimo dydžio gabalėliais, agurką ir pomidorą supjaustyti norima forma ir dydžiu. Feta sūrį supjaustyti mažais kubeliais. Svogūną pjaustyti plonais griežinėliais. Viską dėti kaip jums patinka.

Vištienos filė paruošimas: Nuplauti ir nusausinti, supjaustyti mažais šiaudeliais. Iš prieskoniuoti. Naudoti: Česnakų granulės, vištienos prieskoniai universalūs prieskoniai
Aliejus (marinavimui naudojau tą aliejų kur būna saulėje džiovinti pomidorai, labai tinka!)

Vištieną apvolioti džiūvėsėliuose ir sudėti į įkaitintą didelį kiekį aliejaus, kad paskęstų, kepti kol gražiai apskrūs.

Viską sudėti ant salotų ir apšlakstyti česnakiniu padažu.

Skanaus!

Salotos su kepta vištienos krūtinėle


Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.