Gaivu ir lengva, tiesiog tirpsta burnoje!

Svogūną ir dalį paprikos susmulkinti kubeliais. Viską sumaišyti su trušienos faršu, kiaušiniu, druska ir pipirais.
Pasiruošiame dubenėlį su vandeniu (rankoms suvilgyti) ir formuojame kukuliukus. Iš tokio kiekio išeina apie 16-18 kukulių.
Į į kaitintą keptuvę, pilame aliejaus ir dedame kukuliukus, kepame ant silpnos ugnies, apverzlčiame tik ka kukuliukai gerai apskrunda.
Avokadą nulupame, išimame kaulą. Iš pusės citrinos išspaudžiame sultis ant avokado, įberiame druskos, pipirų. Nuluptą česnako skiltelę ir jogurtą dedame į bendrą avokado ir citrinos sulčių masę. Viaką sutriname iki vientisos masės. Skonį galima reguliuoti citrinos sulčių ir jogurto kiekiu.
Kukuliukius patiekiame su mėgiamomis salotomis.
Ingredients
Directions
Svogūną ir dalį paprikos susmulkinti kubeliais. Viską sumaišyti su trušienos faršu, kiaušiniu, druska ir pipirais.
Pasiruošiame dubenėlį su vandeniu (rankoms suvilgyti) ir formuojame kukuliukus. Iš tokio kiekio išeina apie 16-18 kukulių.
Į į kaitintą keptuvę, pilame aliejaus ir dedame kukuliukus, kepame ant silpnos ugnies, apverzlčiame tik ka kukuliukai gerai apskrunda.
Avokadą nulupame, išimame kaulą. Iš pusės citrinos išspaudžiame sultis ant avokado, įberiame druskos, pipirų. Nuluptą česnako skiltelę ir jogurtą dedame į bendrą avokado ir citrinos sulčių masę. Viaką sutriname iki vientisos masės. Skonį galima reguliuoti citrinos sulčių ir jogurto kiekiu.
Kukuliukius patiekiame su mėgiamomis salotomis.