receptų tinklalapis

Trušienos kukuliukai su avokado padažu

AuthorViktorija.sg
Rating

Gaivu ir lengva, tiesiog tirpsta burnoje!

Share
 400 g Trušienos faršo
 Pusė PaprikosNaudojau geltoną, bet jei norisi stipresnio skonio tikrai tiks raudona ar žalia
 1 Kiaušinis
 1 Raudonasis svogūnas
 Druska, pipirai Pagal skonį
 Aliejaus Kepimui
Avokado padažas
 1 Avokadas
 Pusė citrinos
 2 tsp Graikiško jogurto
 Skiltelė česnako
 Druska , pipiraiPagal skonį
1

Svogūną ir dalį paprikos susmulkinti kubeliais. Viską sumaišyti su trušienos faršu, kiaušiniu, druska ir pipirais.

2

Pasiruošiame dubenėlį su vandeniu (rankoms suvilgyti) ir formuojame kukuliukus. Iš tokio kiekio išeina apie 16-18 kukulių.

3

Į į kaitintą keptuvę, pilame aliejaus ir dedame kukuliukus, kepame ant silpnos ugnies, apverzlčiame tik ka kukuliukai gerai apskrunda.

Padažas
4

Avokadą nulupame, išimame kaulą. Iš pusės citrinos išspaudžiame sultis ant avokado, įberiame druskos, pipirų. Nuluptą česnako skiltelę ir jogurtą dedame į bendrą avokado ir citrinos sulčių masę. Viaką sutriname iki vientisos masės. Skonį galima reguliuoti citrinos sulčių ir jogurto kiekiu.

5

Kukuliukius patiekiame su mėgiamomis salotomis.

Pietūs, Vakarienė

Ingredients

 400 g Trušienos faršo
 Pusė PaprikosNaudojau geltoną, bet jei norisi stipresnio skonio tikrai tiks raudona ar žalia
 1 Kiaušinis
 1 Raudonasis svogūnas
 Druska, pipirai Pagal skonį
 Aliejaus Kepimui
Avokado padažas
 1 Avokadas
 Pusė citrinos
 2 tsp Graikiško jogurto
 Skiltelė česnako
 Druska , pipiraiPagal skonį

Directions

1

Svogūną ir dalį paprikos susmulkinti kubeliais. Viską sumaišyti su trušienos faršu, kiaušiniu, druska ir pipirais.

2

Pasiruošiame dubenėlį su vandeniu (rankoms suvilgyti) ir formuojame kukuliukus. Iš tokio kiekio išeina apie 16-18 kukulių.

3

Į į kaitintą keptuvę, pilame aliejaus ir dedame kukuliukus, kepame ant silpnos ugnies, apverzlčiame tik ka kukuliukai gerai apskrunda.

Padažas
4

Avokadą nulupame, išimame kaulą. Iš pusės citrinos išspaudžiame sultis ant avokado, įberiame druskos, pipirų. Nuluptą česnako skiltelę ir jogurtą dedame į bendrą avokado ir citrinos sulčių masę. Viaką sutriname iki vientisos masės. Skonį galima reguliuoti citrinos sulčių ir jogurto kiekiu.

5

Kukuliukius patiekiame su mėgiamomis salotomis.

Pietūs, Vakarienė
Trušienos kukuliukai su avokado padažu


Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.